2012. január 30., hétfő

Csiszolt természetes szivárvány holdkő karkötő - Jelenlegi ára: 2 600 Ft


Az aukció tárgya egy garantáltan természetes, páratlan holdkő karkötő szép ezüstkék csillogással, melynek mérete kb 18cm (gumis, tehát 18-24cm). A holdkő szemek mérete kb. 8mm és csiszoltak (mikrofazettáltak - lásd: kép), így még szebben, de még mindig szolidan csillognak.
Mi a különbség a természetes és mesterséges holdkő között?
A holdkövek közötti különbséget nagyon sokan nem ismerik. Ez nem is csoda, hiszen a gyöngyök legtöbbször már a gyárból kikerülve holdkő-holdkő néven kerülnek a nagykereskedelmekbe és az ékszerpiacra, megjegyzés nélkül.
A természetes holdkő általában nem átlátszó, szürkésfehér-kérmfehér színű, itt-ott fekete foltokkal. Némely esetben a követ forgatva (főleg a válogatott drágakövekben és kabosonokban) kékes-színes csillogás fedezhető fel. Ezt a csillogást utánozzák le a mesterséges holdkővel, (hivatalosan opalit, üvegopál) ami a természetes holdkővel ellentétben mindig áttetsző, jellegzetesen kék, egységes színű (lásd opalit aukcióink a vaterán). A természetes holdkő igen drága (korábban összesen csak 2, viszont gyönyörű igazi holdkő/ezüst karkötő volt fönt a vaterán, áruk több mint 9ezer forint egyenként)
Mindkét holdkő tulajdonsága nagyon hasonló. Az opalit és a holdkő mindent felerősítenek (így médiumok, írók közkedvelt köve), a nőiesség, a feminin energiák kövei. Kiegyensúlyozó hatásúak, viszont egyiküket sem ajánlott teliholdkor hordani. A fiatalok és a gyerekek az opalitot jobban kedvelik színük és vidító hatásuk miatt, míg a természetes holdkő egy jobban kommunikáló energiát hordoz magában és benne van a Földanya rezgése is.
A kép illusztráció, az aktuális gyöngyök készlete nagyon hasonló, színük lehet szürkésebb - bézs árnyalatú, a holdkövek értékét és szépségét növelő kék "tűz" pedig sokkal szebb és jobban bennük van, mint a képen.
Átfűzése más hosszra megoldható és egyedi igényeknek is rendelhető nyaklánc, karkötő. A megoldás egyszerű -> "Kérdezek az eladótól! "
Tekintse meg a többi termékemet is erre a linkre kattintva: spherayoham további portékái
Spóroljon a szállításon! -> Vásároljon több terméket egy héten belül és fizessen csak egyszer postaköltséget! Személyesen is átvehető.
Nincs várakozás: fix áras termék, akár azonnal elvihető.
Kellemes vásárlást!


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2012-02-17 01:03
. Csiszolt természetes szivárvány holdkő karkötő - Jelenlegi ára: 2 600 Ft