2011. szeptember 23., péntek

Anti-age szemkörnyékápoló krém - Jelenlegi ára: 5 250 Ft

Az anti-age termékeket az érett bőr ápolására és kezelésére fejlesztettük ki. Aktív hatóanyagai helyre állítják a bőr rugalmasságát, feszességét és kisimítják a ráncokat. Célzottan használja a szemkörnyék ápolására. Védi és regenerálja a kollagén és elasztin rostokat, javítja a sejt megújulást.
Összetevők: avokádó olaj, búzacsíra olaj, ascorbyl palmitate, retinyl palmitate, kamilla kivonat, ceramid 3
Használta: Vigye fel a kívánt mennyiséget a szem környékére, masszírozza be, amíg fel nem szívódik. Használja reggel és este a kívánt eredmény eléréséhez.
Avokádó olaj: Nagyszámban tartalmaz lecitint, A, B, C, D és E vitamint. Kiváló bőrápoló szer a kiszáradt bőrre. Általában érzékeny típusú bőrre alkalmazzák.
Búzacsíra olaj: a búza csírájából nyert olaj. Magas az E-vitamin tartalma. megelőzi az idő előtti öregedést.
Ascorbyl palmitate (C-vitamin): megköti és semlegesíti a szabadgyököket, ezáltal védi a sejteket. Serkenti a sejtek anyagcseréjét, továbbá segíti a kollagén termelést, elősegítve ezáltal, hogy feszes, életteli, rugalmas maradjon a bőr.
Retinyl palmitate (A-vitamin): sejtregeneráló és vízmegkötő képessége miatt kulcsszerepet játszik a ránctalanításban. Összetett hatással van a bőr kötőszövetére, ösztönzi a kollagén szintézist, serkenti a sejtosztódást, ezáltal hat a ráncok kialakulása ellen. Hasonló a hatása, mint a retinolnak, de stabilabb annál.
Kamilla kivonat: egyik legismertebb gyógynövény. Gyulladáscsökkentő, sejt- és bőrregeneráló hatásáról ismert. Bőrbetegségekre, aknéra, nehezen gyógyuló sebekre gyakran alkalmazzák. Csökkenti a bőr szárazságát, viszketését, gyulladását. aktivizálja a sejteket az elasztin, kollagén és hyaluronsav képzésre.
Ceramid 3: a ceramid 3 belűlről kifelé hat oly módon, hogy a természetes lipid barrier funkciót zsírsavakkal erősíti meg. Ezáltal megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól és a kiszáradástól. A ceramid 3 molekulaszerkezete a bőrével azonos.



Jelenlegi ára: 5 250 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 15:41
. Anti-age szemkörnyékápoló krém - Jelenlegi ára: 5 250 Ft