2011. augusztus 17., szerda

Chip Tuning + LE + TORQUE - FOGYASZTÁS! 299 € Kölnben!:
Hölgyeim és Uraim!

kínálunk az otthonunkban egy partner megbízható módja a jármű egyedi térkép optimalizálás (chiptuning) több lóerő (kW) és nyomaték (NM), hogy a fogyasztás nem növekszik, hanem csökken.

Hogyan lehetséges ez? Minden zárak eltávolítják, és fenntartja a motor most már működni teljes kapacitással, és fejleszteni annak teljes potenciálját.

Példa: Ön egy szuper sportoló, de cipő, amely a mérete túl kicsi. Sétálhat feltételesen, de a cipő abba csak azért, mert egy szuper sprint hazudni. Ez ugyanaz a "chip tuning", vagy az optimális görbét térképeket.

Ha a térkép az optimalizálási kínálunk Önnek semmit hozzá, és semmi sem változott. A szoftver optimális. Csak akkor van szükség, hogy az autó után 90 perccel a találkozó a rendelkezésünkre áll.

Térkép optimalizálás kínálunk 299 € beleértve 19% ÁFA van teljesítményjavulást eredményez akár 60hp / 120Nm lehetséges. Minden térképek tesztelt térképek, az autó nem fog umprogramiert a vizsgálati jármű. Minden térképet alaposan kipróbált és bizonyított a vizsgálandó járműveket a mindennapi használatra!

Ha érdekli jelentkezzen.

Mi működik egy autó bajnok, és tagja a céh Kfz!
Ár: 299 EUR VB